fredag, april 11, 2008

Bloggning kan skada din hälsa – nu även i Metro och SvD

Så har både tidningen Metro och Svenska Dagbladet tagit upp en nyhet som ni kunde läsa om i Bulletiner från Vita Huset redan i tisdags, den 8 april. Nämligen att ett par amerikanska bloggare avlidit i hjärtattacker efter intensivt bloggande. I vanlig ordning när det handlar om bloggfenomenet så tar man upp blondinbella som ett exempel. Hon säger sig ha gått in i väggen på grund av sitt intensiva bloggande och alla kringaktiviteter.

Allas vår bella har tydligen blivit bloggosfärens stora affischnamn. Men nog finns det bloggare som producerar väsentligt mycket mera omfattande bloggtexter – och, kan jag tycka, mera intressanta sådana. Ja, det är klart att det är dig jag tänker på Lussan! Bland annat. Du är väl rädd om dig så att du inte bloggar för mycket?

Och när ni vill ha färska nyheter, gå direkt till Bulletiner från Vita Huset nästa gång....

5 kommentarer:

ginger06 sa...

Ja, reta upp mig och det är kört.

Anonym sa...

Nä... uuuu så hemskt. Och stackars Bellas alla besökare - hur ska det gå för dem?

Mårten sa...

Om alla som så febrilt söker efter blondinbella skulle ha hälsoproblem av detsamma.,så skulle runt 10000 falla döda ner varje dag.. hälften av tråkslag antagligen

det ärlivsfarlgit att äta salt med , och fett, men ingen forskningslarm har sagt nåt om gul snö..

Anonym sa...

Är du nöjd med blogspot.com?

RonnyBGoode sa...

Ja, blogspot har fungerat rätt bra hittills. Jag förstår att du funderar på ett byte efter vad som varit. Och visst, det är ett vettigt alternativ om man inte ska slå till med en egen domän på en gång. Då har du maximal kontroll över din blogg.