fredag, april 11, 2008

Män med stor näsa är bara ute efter sex!

Kan man avgöra folks sexuella preferenser genom att se dem i ansiktet? Ja, det tror Lynda Boothroyd på Durhamuniversitetet i England. Hon har nyligen lett en undersökning där 700 personer fick titta på porträtt av det motsatta könet. Sedan skulle testpersonerna gissa vilka av personerna på bilderna som skulle kunna tänka sig ett one night stand och vilka som sökte ett längre förhållande – bara genom att titta på ansiktsdragen och uttrycken.

I undersökningen trodde kvinnorna att män med en fyrkantig haka, små ögon och stor näsa bara är ute efter ett kortare förhållande, möjligtvis bara sex. De befarade också att dessa män kommer att vara otrogna och bli en dålig pappa

Männen då? I allmänhet trodde de att den kvinna de fann mest attraktiv skulle vara mer villig att hoppa i säng – något som visade sig stämma. Även kvinnor med stora läppar och ögon sågs som mer troliga ligg.

Vi låter frågan gå över till vår specialist på området. Vad tror du raggis?

6 kommentarer:

Car Bil sa...

Mmmm... stora läppar och ögon. Det blir till att ta med måttband nästa gång då :-D

Trevlig helg!

maluca sa...

Man kan ju gifta sig med mannen som vill ha mycket sex... om man vill ha just mycket sex! *s* // maluca

ginger06 sa...

Det kanske är därifrån uttrycket "ser inte längre än näsan räcker" kommer?

RonnyBGoode sa...

car bil: ja, nu vet jag ju inte var måttgränserna går....

maluca: Jovisst. I undersökningen verkade det dock vara ett motsatsförhållande mellan trohet och sex. Ungefär som att det inte gick att få både och.

ginger: kan tänkas, kan tänkas.

Raggoparden sa...

Jag tror...att kvinnorna i testet talade av erfarenhet, alltå att de haft ennattare/blivit bedragna av män med små ögon och stor näsa . Inget annat !
;)

Anonym sa...

Alla som läser organet.se har jättestora näsor.