lördag, mars 15, 2008

Ny tävling!

Dags för en ny vinyltävling! Tydligen är intresset för gamla hederliga vinylskivor stort så jag kör hårt med ytterligare en tävling med vinyl som vinst. Det enda du behöver göra är att besvara följande frågor korrekt och skicka dina svar till info@rock.x.se senast tisdagen den 25 mars. Vinnarna utses genom lottdragning bland insända korrekta svar.

Frågorna lyder som följer:

- Vem döljer sig bakom artistnamnet Barbie? Personen i fråga är mycket aktuell just nu och om ni inte vet det eller kan hitta det på webben så finns faktiskt svaret i ett av mina tidigare blogginlägg.- En av rockhistoriens mest framstående gitarrister spelade sologitarr bland annat i Deep Purple och Rainbow. Vad heter denne gitarrist?
- Denne gitarrist startade sin karriär som studiomusiker för en berömd engelsk producent på tidigt 60-tal och spelade bland annat i bandet the Outlaws. Vem var producenten?

Följande priser lottas ut:

Vinylskivor för 500 kr
Vinylskivor för 300 kr
Vinylskivor för 200 kr

Dessutom delas singeln med Barbie ut som ett tröstpris till ytterligare en deltagare.

Portot ingår och ni som vunnit kan fritt plocka skivor för aktuellt belopp ur listorna på http://www.rock.x.se/ Vill ni dessutom köpa mera skivor utöver vinstgränsen så får ni även dessa portofritt i en och samma sändning.
Lycka till!

1 kommentar:

Sofie sa...

Har länkat din tävling. Kan inte deltaga sjäv för lp-spelaren finnes hos min mamma.. Ha de fint!!

http://tavlingsdax.blogg.se/1205761246_vinn_vinylskivor.html