torsdag, mars 06, 2008

En ny fotbollsspelare är född!

Vita Huset ber att få gratulera Zlatan och Helena så hjärtligt till den lyckliga tilldragelsen! Vad ska Vincent spela på planen? Men fortfarande fattas några telningar innan hela fotbollslaget är komplett. Jobba på!
En helt annan sak: Det är torsdag i dag. Men det är inte vilken torsdag som helst. Det är torsdagen den 6 mars 2008 och det innebär att idag är sista dagen att vara med i min vinyltävling. Så du som ännu inte kommit till skott, kasta dig på mejlen. Sök i skivsamlingen eller på webben i den mån du inte redan har svaret på följande frågor:

- Vad hette sångaren i the Animals?
- I vilken engelsk stad bildades bandet the Animals?
- En av the Animals hitlåtar blev ”Bring it on home to me”. Vem skrev denna låt?

Följande priser lottas ut:

Vinylskivor för 500 kr
Vinylskivor för 300 kr
Vinylskivor för 200 kr

Portot ingår och ni som vunnit kan fritt plocka skivor för aktuellt belopp ur listorna på http://www.rock.x.se/ Leverans kan ske på Skivmässan i Solna den 8 mars om så önskas. Vill ni dessutom köpa mera skivor utöver vinstgränsen så får ni även dessa portofritt i en och samma sändning.

3 kommentarer:

Raggoparden sa...

Eric Burdon, Newcastle-upon-tyne, Sam Cooke
visst googlar jag bra? Favvolåten är Dont let me be misunderstood, såklart :)
Har du Magnus Lindbergs Röda Läppar? Tappat bort min :(

Grefve Fågelsparre sa...

Ojdå. Innebär det här att det är försent att avlämna mina svar på den utlysta tävlingen? Drar desperat till med följande och hoppas på det bästa samt att ingen annan kommit på de rätta svaren.

1. Sångaren i The Animals hette Paul Anka

2. Animals bildades i Woolwich

3. Vill minnas att det var ingen mindre än Elvis Presley som skrev "Bring it home to me" i samband med att Memphis största pizzahak lanserade konceptet med hemkörning av pizzor.

Hoppas skivmässan utfaller till belåtenhet!

Lussan sa...

Jag vågar inte tävla, för min vinylsamling är nästan sjuklig.
:)