torsdag, februari 21, 2008

En kränkt Bard?

Det är nog ingen överdrift att påstå att Alexander Bard (ja, ni vet han som kallade sig för Barbie en gång i tiden och gjorde ”Prostitution twist”) inte direkt älskar Carola. Nej, han säger sig förakta henne. ”Man får gärna botoxa ansiktet i min värld. Men man kan inte säga att man ska botoxa ansiktet ena sekunden och säga att Jesus älskar dig som du är i nästa.” (citat).

Jag undrar om Jesus hade haft något att invända mot att man botoxar ansiktet. Det har ju även Cliff Richard gjort och de lirar väl så att säga i samma lag? Nej, jag tror att detta är ett utspel av Alexander Bard för att skapa publicitet kring sin egen person. Det kan ju vara dags nu, med tanke på den stundande tävlingen. Eller känner han sig kanske kränkt av hennes framgångar? Trots allt är det ju till syvenden och sist publiken som avgör.

6 kommentarer:

Tina sa...

Tycker Bards utspel var ganska larvigt. Och det kommer nog tyvärr enbart slå tillbaka mot BWO.

Anonym sa...

Att Bard föraktar Carola är inte konstigt. Bard är eller har nyligen varit överstepräst i en satanskyrka och Carola är kristen... Ekvationen är klar! Men att inte hitta mer att klaga på än botox säger ganska mycket om carola tycker jag! ;-)

RonnyBGoode sa...

Ja, eller om Bard....

Anonym sa...

Tja, han kanske inte iddes rabbla upp en massa annat också: håret som inte heller är äkta, tänderna som är fixade med ett skal, naglarna.. behövs listan göras komplett?
Förutom att Bard har varit överstepräst i en satanskyrka är han ju enligt egen utsago även psykoanalytiker . Konstigt därför att han inte har mer förståelse för dessa våra svagaste som behöver hjälp och inte skäll. ;-)
P.S. Jag skulle HEMSKT gärna vilja veta från vilket universitet Bard har fått sin examen.. ;-)

RonnyBGoode sa...

Ja, att få examen från ett universitet är ju inte svårt. Detta har blivit ett jättegeschäft i bl a USA där du kan bli doktor i stort sett i vad som helst mot en lämplig donation....
Psykoanalytiker, ja. Ligger det något i den gamla klyschan att de som väljer ett sådant yrke gör det för att bearbeta sina egna problem?

Anonym sa...

Jag hatar verkligen Alexander Bard!