lördag, februari 02, 2008

Låt oss skriva en sexnovell!

Jag satt just och sökte på Bloggportalen vilka termer som var mest frekventa bland sökningarna. De var följande:

1. sexnovell
2. sexblogg
3. sex
4. swingers
5. blondinbella
6. emilias mamma
7. carolina gynning
8. ken ring

För att optimera sitt bloggresultat så borde man alltså skriva ett inlägg där dessa termer förekommer både i etiketterna och den löpande texten. Ja, varför inte?
Att sex säljer är ju ingen nyhet. Men att läsa sexnovell skulle vara så populärt? Har folk slutat att kolla på sexfilmer? Ska vi se detta som en intellektuell utveckling - att man nu hellre läser om det? Allra trevligast är väl ändå att göra det.

Låt oss alltså lägga ut en sexnovell. Då blir det i realiteten en sexblogg. Med massor av sex och åter sex. Kanske ska även några swingers medverka i handlingen? Ni vet, såna som tycker att omväxling förnöjer.

Vem är då blondinbella? Enligt presentationen en "Driven och målmedveten tjej som går i 2:an på Jensen N. Bor i innerstaden..." Trevligt! Hon måste ju vara med i handlingen på något sätt när vi nu skriver denna sexnovell. Carolina Gynning (ni vet hon med allt i huvudet) är ju självskriven i sammanhanget och Ken Ring hade jag aldrig hört talas om förrän nu. Men OK, låt Ken vara med i orgien också. Nu jädrar i min låda ska det bli en sexnovell som heter duga. Givetvis ska den även innehålla inslag av våld. Sex och våld säljer, särskilt i kombination. Kolla bara kvällstidningarnas löpsedlar.

Så har ytterligare tio minuter av dagen gått åt till att fabricera detta totalt innehållslösa inlägg. Nu är det dags att lämna bloggandet och göra lite nytta!

Inga kommentarer: