torsdag, februari 21, 2008

Vinyltävling!

När jag satt och pysslade med senaste skivlistan så dök en tanke upp i skallen. Så många andra kör ju tävlingar på sina bloggar men hittills har jag inte sett någon som kört en tävling där man kan vinna vinylskivor. So here we go!

Tävlingen är skäligen enkel. Det gäller att besvara tre enkla frågor och mejla dem till mig senast torsdagen den 6 mars. Följande priser lottas ut:

Vinylskivor för 500 kr
Vinylskivor för 300 kr
Vinylskivor för 200 kr

Portot ingår och ni som vunnit kan fritt plocka skivor för aktuellt belopp ur listorna på www.rock.x.se Leverans kan ske på Skivmässan i Solna den 8 mars om så önskas. Vill ni dessutom köpa mera skivor utöver vinstgränsen så får ni även dessa portofritt i en och samma sändning.

Därmed över till frågorna:

- Vad hette sångaren i the Animals?
- I vilken engelsk stad bildades bandet the Animals?
- En av the Animals hitlåtar blev ”Bring it on home to me”. Vem skrev denna låt?

Mejla dina svar senast torsdagen den 6 mars.

5 kommentarer:

Anonym sa...

självklart har jag vinylspelare - finns inget bättre än att lyssna på en lite knastrig version av Beatles " Come together" en höstkväll drickandes te och ätandes skorpor med marmelad..

Bring it on home to me
är ju också en av världens bästa låtar...!

Ronny B Goode sa...

Ja men så trevligt! Då är det ju bara att hoppa in i tävlingen.

Anonym sa...

Det lät intressant med vinylskivor. Har faktiskt en liten förälskelse i sådana, men min pappa har så många ändå, och vinylspelaren står i källaren. Så jag börjar nog med dem i första hand! Tack annars!

eatfrog sa...

eftersom den absolut enda låten med the animals som jag känner till är house of the rising sun (oj vad otippat) så skippar jag tävlingen. ;)

nog för att jag gillar 60tals psychrock men animals har aldrig fallit mig på smaken.

Anonym sa...

äsch, jag tänkte ju va med o tävla.. 52 min för sen :(